Welkom in Marokkaanse

webwinkel van BadissFoods

Online Supermarkt

OVER ONS

Jouw vertrouwde adres in Dordrecht en omstreken voor een uitgebreid assortiment van ambachtelijke verse vleesspecialiteiten en vleeswaren. Met de garantie voor puur en eerlijk kwaliteitsvlees voor een betaalbare prijs..

 

Specialist in culinaire levensmiddelen en noten & zuidvruchten. Slagerij Badiss is hét slagersbedrijf dat al sinds 1979 op de Nederlandse markt actief is. Wij zijn in 1979 begonnen als één van de eerste halal slagerijen in Nederland.

badissfoods supermarkt

Assortiment

In de loop der jaren is het consumptiegedrag van consumenten verandert. De vraag naar kwaliteits halalvlees is de afgelopen alleen maar toegenomen. Tevens zijn er nieuwe etnische groeperingen bijgekomen die ook voorzien dienen te worden van het lekkerste stukje vlees. De klanten van slagerij Badiss komen vanuit alle windstreken en zelfs de nieuwkomers weten de winkel te vinden.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een lamsbout, maar ook voor een stukje wild of verse noten en zuidvruchten. Wij adviseren u graag over allerlei bereidingsmogelijkheden. Verder hebben we in ons assortiment: kalfs-, lams-, rund-, geiten-, en orgaan- en bijproducten. Tevens hebben wij een zeer uitgebreid assortiment specerijen (private labels), zodat u bij elk vleessoort de juiste smaakmaker kunt toevoegen

.

Kwaliteit

Onze vaste slachterijen voorzien ons dagelijks van vers vlees. 90% van onze producten zijn dagvers. Het vlees is uiteraard van zeer hoge kwaliteit. Het ondervindt in de slachterij een strenge kwaliteitscontrole alvorens het bij ons in de winkel terecht komt. In de winkel wordt alles door bekwame slagers gesneden, verwerkt en gepresenteerd als eindproducten. Ook hierbij wordt de kwaliteit niet uit het oog verloren. Alle overige producten zoals kip, worden door onze professionele inkopers dagvers ingekocht, waardoor ook die kwaliteit gewaarborgd blijft.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een lamsbout, maar ook voor een stukje wild of verse noten en zuidvruchten. Wij adviseren u graag over allerlei bereidingsmogelijkheden. Verder hebben we in ons assortiment: kalfs-, lams-, rund-, geiten-, en orgaan- en bijproducten. Tevens hebben wij een zeer uitgebreid assortiment specerijen (private labels), zodat u bij elke vleessoort de juiste smaakmaker kunt toevoegen.